The Mog: Täällä on nyt ollut SD:n viimeiset päivät hiljaista kirjoitusten suhteen, mikä tietysti myös näkyy kävijämäärän vähentymisenä. Hiljaisuus on the Frogin osalta johtunut pääasiassa sairastumisesta SD:n viimeisellä viikolla, jonka vuoksi  SD:n noudattaminen täysin ohjeiden mukaan ei ole onnistunut eikä dieetin osalta ole siten ollut mitään raportoitavaa. The Mole noudatti SD:tä viimeisen viikon torstai-iltaan asti, jonka jälkeen ruoka onkin myyrälle maistunut ihan kiitettävästi. Toivottavasti tässä nyt ei ihan kaikki 4 kg tule saman tien takaisin ;) 

Nyt SD:n jälkeisellä viikolla the Frog on yhä jatkanut sairastelua ja ollut poissa töistä sen takia. Tänään the Frog on kuitenkin palannut the Molen iloksi töihin ja the Mog on päässyt miettimään, mikä on blogin kohtalo nyt SD:n päätyttyä. Päädyimme siihen, että the Mog lopettaa kirjoittelut nyt toistaiseksi, sillä ei tässä oikein enää ole mitään fiksua sanottavaa ilman dieettipäivityksiä eikä sitä täällä esitellyn tiukan itsekurin jälkeen kehtaa kirjoittaa, kuinka taas aloitimme aamumme suklaamuffinssilla (oho, nythän se paljastui) tai muista vastaavista tapahtumista. :)

sickfrog-normal.jpg 

(Tältä the Frog näyttää tällä hetkellä)

Kirjoittelu on ollut mukavaa ja oli kyllä huikeat kuusi viikkoa (tai the Frogilla vähän vajaa), mutta aika aikaansa kutakin sanoi pässi, kun päätä leikattiin. Eli nyt ei muuta kuin KIITOS JA KUMARRUS!