The Frog:

Ehdoton suosikkini tv-sarjassa Pasila on vanha höpsähtänyt ylikonstaapeli Rauno Repomies, jolle oikea lääkitys on edes suhtkoht järkevän elämän edellytys. Tässäpä muutama kuolematon sitaatti;

Pöysti, vanhan miehen neuvo: Rakkaus on sokea. Lisäksi se kuulee huonosti, ja sillä on kihti ja reuma. Nivelissä on reuma ja tämän tästä on mentävä makuulle. Tyynyjä vaan pään alle ja peitto korviin ja lepoa. LEPOA! Miksen minä jo viimein saa levätä?! HAUDAN POHJALLA! JUMALAUTAAAAA - Lääkkeet! LÄÄKKEET!

&

Ennen vanhaan ei kouluja poltettu. Lapsia lyötiin ja rakastettiin, lyötiin ja rakastettiin. Eestaas. Nykyään ei kukaan lyö ketään. Ei ole hyvä tämä - LÄÄKKEET!!!

&

Joku vihaa nyt meidän valtiota. Haluaa luoda kaaosta ja inhoaa meidän vapautta siellä jossain. Turbaani päässä istuu Pakistanin vuorilla ja inhoaa Suomen perustuslakia. (LÄÄKKEET!!!) Siellä vihaa meidän kulttuuria joku. Siellä lukee Aleksis Kiveä ja kuuntelee Sibeliusta ja raivoissaan huutaa, että kauheaa paskaa tämä Sibelius ja Kivi! - LÄÄKKEEET!

(sitaatit: http://fi.wikiquote.org/wiki/Pasila)

Niin, tarkoitukseni oli vain osoittaa, että erilaiset pillerit pitävät ihmisen ruodussa. Tässä kuva kotona nauttimastani aamiaisesta;

l%C3%A4%C3%A4kkeet-normal.jpg

Nämä ovat siis erilaisia vitamiineja ja muita dieetin kannalta tarpeellisia aineita (oho, kuulostipas jotenkin hieman epäilyttävältä). Ihan pelkästään näillä ei kuitenkaan elä, joten officelle päästyäni syön varsinaisen aamiaisen eli smoothiemössön, joka on kätevä kuljettaa mukana shakerissa.

Ei muuten ihan aina suju nuo ruokasysteemit kuten Strömsössä eli eilen taas kiroiltiin keittiössä;

kaalit-normal.jpg

Sisko oli kylässä meillä ja tehtiin miehen kanssa meille kaikille sapuskaa. Kattiloita oli taas sen seitsemän kappaletta ja hellalla tungosta. Ei sitten siinä hässäkässä huomattu, että parsakaalit paloi. Onnellista tässä on se, että nämä oli tarkoitettu siskolleni. Kunnon isosisko kun huolehtii, että pikkusiskon lautasella on vihreää. Systeri ei vaikuttanut kylläkään kovin pahastuneelta, kun sai skipata vihreet tai ruskeat, miten sen nyt ottaa :D Mutta muuten oli hauska ilta. Saunottiin siskon kanssa pitkään. Kasvonaamioita ja höpöttelyä ja relaa menoa.

Tänään on pitkä päivä ja ajatuskin treeneistä sitten iltamyöhällä ahdistaa. Tänään on vuorossa vielä se yläkroppa, josta en jaksa innostua. Miehen kanssa ollaan mietitty, että tuunattaisiin vähän Fitfarmin antamaa treeniohjelmaa. Olkapäihin kohdistuvia liikkeitä on suhteettoman paljon. Josko niistä jonkun korvaisi jollakin vähän laajemmalla.

Ai niin, sisko sanoi eilen, että musta oikeasti näkee laihtumisen. Samaa sanoi tuo The Molekin tänä aamuna. Mukavaa kommenttia, sillä vaikka itsekin olen ollut muutosta havaitsevinani, niin aina se oma peilikuva kumminkin jollain tavalla vääristää ;)