The Mole: Ruoan ja treenin täyteinen lauantai rupeaa olemaan takanapäin. Heräsin reippaana klo 8 aamulenkille, jonka jälkeen vuorossa oli siivoamista ja piti käydä kaupassa hoitamassa ensi viikon ruokaostokset. Tästä kaikesta väsyneenä piti sitten ottaa tunnin päikkärit, että jaksoi ruveta treenaamaan. Ja kylläpä tuossa alakroppatreenissä hiki tuli! Tällä viikolla minulla jäi poikkeuksellisesti molemmat alakroppatreenit viikonloppuun, kun keskiviikkona löin taidokkaasti oikean polveni työpöytääni, jonka johdosta eivät kyykyt ihan olisi sujuneet :D 

A49C6654-67EF-4D94-8188-6ACBCBE8B14D-nor

Nyt treenin jälkeen voikin tyytyväisenä rentoutua loppuilta Putousta katsellen! Ihanaa, että voin pitkästä aikaa katsoa Putouksen silloin, kun se oikeasti tulee, sillä olen nyt kolme viimeisintä lauantaita ollut jossain ja joutunut katsomaan Putouksen seuraavana aamuna Katsomosta. Elämän pienet ilot. :) 

Helkkari, kun en millään pääse eroon himosta syödä mutakakkua ja vielä niitä Frödingen mutakakun mainoksia pitää nyt olla joka kulmassa. Mutta lujana pysytään! Äsken jouduin myös sivusta katselemaan, kun avomieheni nautiskeli pizzasta ja kaljastaan, kun itselläni oli vain nämä omat pöperöt.. Noh, mutta ihan hyvä opetella vähän kasvattamaan itsehillintää ;) Onneksi kuitenkin ensi viikon keskiviikkona pääsee vähän herkuttelemaan, kun on tankkauspäivä. Itse ajattelin suorittaa sen melko lailla täysin Fitfarmin ohjeiden mukaisesti, mutta ehkäpä hedelmiä voisi syödä pari enemmän kuin mitä ohje suosittaa. Ja voi olla, että sitä jäätelöäkin lipsahtaa "vahingossa" pikkuisen liikaa..