The Frog: jos ei muuta, niin mun pään sisällä on aurinkoista - again. Tänään on hyvä päivä, dieetti sujuu ja eiliset ongelmat on ratkottu (aikuismaisesti, uskokaa tai älkää). Fiilis on ihanan keveä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Yritin saada The Molenkin mukaan tähän tunnelmaan soittamalla sille Louis Armstrongin What A Wonderful Worldia, mutta ei tuo oikein innostunut :)

Hyvää mieltä aiheuttaa myös äskeinen lounas; söin chili-katkarapu-lime-kesäkurpitsapastaa. Oli oikeasti niiiiiiin hyvää, että pääsee ehdottomasti osaksi mun ruokavaliota dieetin jälkeekin. Lounaan jälkeen tehtiin The Molen kanssa parit kyykyt huvin vuoksi ja opin häneltä, että käsiä heilauttamalla liikkeeseen saa lisää rytmiä :D Kyllä vaan tällainen pikku hupailu aina kannattaa ja opettaa. Onneksi kukaan kollega ei tullut huoneeseen juuri kun oltiin lattialla kyykyssä kädet ristissä :)

Vähän tässä jo innostuksella odotan tulevia treenejä (ja treenipäivien suurempaa ruokamäärää). Olen pitänyt viikon lepopäivät tässä kun duunissa on ollut kiireempää eikä näin ollen ole huvittanut sännätä aamulenkille viideltä. Mutta huomenna on urheilupäivä, jonka jälkeen saa illalla nauttia kanaa ja lohkoperunoita (kiitos vinkistä ystävälleni) ja nyyhkyleffan Teemalta.

Viikonlopusta on tulossa rauhaisa. Treenintäyteinen, ehkä hieman extraulkoilua aamulenkkien lisäksi. Ja sitten päiväunia ja Putousta. Kokkailua unohtamatta. Ajattelin kokeilla täytettyjä paprikoita lauantaina ja täytettyjä kesäkurpitsoita sunnuntaina.

Näillä eväin tänään :)

courgette-firenze-300_0802_dfe-normal.jp 

kuva: http://www.lifelike.fi/product_details.php?p=44