The Mole: Se on nyt sitten ohi. Perjantaina tosiaan oli tarkoitus lopetella dieettiä, mutta loppuikin sitten jo torstai-iltana johtuen ihan siitä, että töissä loppupäivästä iski huono olo, päätä särki ja olin muutenkin naamaltani ihan punainen ja kuumotti. Ajattelin, että kyseessä on jokin hiilarivaje tms., joten kävin kotimatkalla ostamassa leipää ja hedelmiä. Kylläpä hedelmät maistuivat hyviltä pitkästä aikaa ja olokin sitten loppuillasta helpotti. :) 

Nyt on viikonloppu tullut mässäiltyä ehkä vähän liikaakin pizzaa, suklaakakkua ja punaviiniä. Tarkoitukseni on nyt tosiaan yrittää viikot pysyä pitkälti ruodussa ja viikonloppuisin saa sitten herkutella. Olenkin tuohon jääkaapin oveen listannut asioita / hyviä tapoja, jotka olen poiminut dieetistä, ja jotka aion säilyttää jatkossakin. Siinä se lista sitten muistuttaa, jos meinaa syömistavat mennä överiksi tai on unohtunut liikkua riittävästi ym. :) 

Mutta dieetin lopputulokset: 

Kiloja lähti 4. 

Reisistä senttejä lähti 4, vyötäröltä 5, alavatsasta 5 ja lantiolta 3. Eli ihan hyvin mielestäni ja tyytyväinen olen. Kunhan eivät kilot ja sentit ihan heti tulisi takaisin.. Eilen olin shoppailemassa ja ostin aiempaa kokoani yhtä kokoa pienemmät housut !! Jeeij :D