The Mole: Päivä alkoi mukavasti klo 6 reippaalla aamukävelyllä Töölönlahdella. Kyllä siinä kieltämättä herää, kun lähtee tuonne loskaan tarpomaan. Mutta onneksi näitä arkiaamulenkkejä ei kuitenkaan enää tarvitse tehdä kovin usein, sillä seuraavat pari viikonloppua olen varannut vain ja ainoastaan treenamiseen ja ruoanlaittoon (ja syömiseen), joten saan tehtyä tarvittavat lenkit viikonloppuna. :) Lisäksi aamulenkki on mahdollista joskus korvata jollain muullakin aerobisella, esim. käymällä ryhmäliikuntatunneilla, joten yritän myös hyödyntää usein tätä mahdollisuutta.

t%C3%B6%C3%B6l%C3%B6-normal.jpg

Ihme ja kumma, chili-lime-katkarapupasta alkaa jo pikku hiljaa tökkimään. Eilen lounaalla olimme The Frogin kanssa molemmat sitä mieltä, ettei se enää maistunut kovin kummoiselta. Eli mikähän voisi olla seuraava suosikkiannoksemme? :) Iltapalana toimii kyllä ehdottomasti vanilja skyr ja mustikat, tuo hieman vaihtelua perinteiseen maitorahkaan ja on kyllä muutenkin aivan taivaallista!

Sunnuntaina minulle iski hirveä suklaahimo, asiaa ei auttanut kävely Hakaniemen torilla, jossa bussipysäkeillä mainostettiin Frödingen mutakakkua. Mutta pysyin lujana :) Fastilla on onneksi todella hyvä minttusuklaa protskupatukka, joka vie pahimman makean nälän.