The Mole: Tällä viikolla lähti menusta hiilarit lounaalta, joten nyt tässä vähän se nälkä alkaa tuntumaan koko ajan.. Mutta kuulemma nälkä kuuluu olennaisesti dieetiin, jeejee.. Eilen rupesin vähän lipsumaan, kun ostin kaupasta rasian tuoreita vadelmia enkä tietenkään voinut ottaa rasiasta vain osaa ja jättää loppuja jääkaappiin, joten söin koko rasian ja siten vähän liikaa marjoja kuin mitä ohje sanoo.. Noh en ole ikinä voinut vastustaa tuoreita marjoja :)

patukka-normal.jpg

Nyt täällä officella iski nälkä ennen lounasaikaa, joten otin kaapistani puoliksi syödyn protskupatukan ja pistelin senkin näin ylimääräisenä suuhun. Hupsista vaan ja nam nam samalla!

Kun nyt tässä ruoista puhun, niin eilen tein aivan iiiiiihanan kanaleivän, jossa oli luonnollisesti kanaa ja lisäksi salaattia, polar -juustoa, kurkkua ja lisukkeena vielä kurkku-raejuustosalaatti. Kylläpä tommoinen perus ruisleipä voikin maistua hyvältä sen ainaisen pastan tilalla :) (Todettakoon vielä, että pastan korvaaminen Real täysjyväleivällä on siis sallittua eli tässä suhteessa en lipsunut!)