The Mole: Joo, ei voi muuta sanoa kuin, että väsynyt olo on ja muutenkin koko viikko ollut jotenkin raskas. Kyllä viikonloppu tulee hyvään saumaan. :) Kaiken lisäksi viime päivien aikana on ollut vaikka mitä mielihaluja; pizzaa, suklaakakkua, leivonnaisia, nachoja, punaviiniä jne.. Vielä pitäisi kuitenkin viikko yrittää pysyä lujana. Ei tietenkään dieetin jälkeenkään  ihan överiksi voi pistää, kun muutenhan koko homma olisi mennyt hukkaan mutta jos sitä onnistuisi noudattamaan tiukkaa linjaa edes sen yhden herkkupäivän suhteen. Odotan kyllä myös kovasti, että eväiden tekeminen loppuu ja saan mennä lounaalla oikeasti jonnekin syömään eikä tarvitse vain tässä työpöydän ääressä mussuttaa.

Puhuttiin tuossa the Frogin kanssa kuinka on harmi, että ollaan vasta dieetin loppuvaiheilla keksitty kaikkia hienoja ruokia, kun alkuvaiheessa se ruoanlaitto oli lähinnä semmoista, että kunhan paistoi kaiken, sekoitti keskenään ja söi. Muutenkin vasta jälkikäteen on selvinnyt, kuinka jonkin tietyn asian olisi voinutkin korvata jollain muulla esim., että pastan voikin silloin tällöin korvata täysjyväleivällä jne.. Alussa the Mog oli kyllä ruoanlaiton suhteen siis aika kuutamolla. Noh, the Frog sentään pääsee hyödyntämään näitä oppeja vielä SD Extraan, itse tosiaan yritän jatkaa omin avuin dieetin jälkeen eteenpäin.

Keskiviikon päivälliseni oli tämännäköinen:

90273CF8-8C62-4A52-87B8-ED9B10BFABFA-nor          C58C3C59-4906-4792-A9AE-92F4C3A8FAC6-nor

.. Tässäkin näkee, kuinka vasta hetki sitten keksin, että osan lihasta voi korvata myös vähärasvaisella mozzarellalla. Mutta hyvää oli! :)

Nyt enää tasan viikko jäljellä dieettiä, sillä itse ajattelin kapinallisesti lopettaa dieetin ensi viikon perjantai-iltana, jolloin leivon brookieita !

1305778047550-normal.jpg

http://www.hs.fi/blogi/kiusauksessa/a1305777178274