The Mole: Noniin tänään se siis vihdoin on! The Mogin edellisestä kirjoituksesta kävikin jo ilmi, kuinka innoissamme olemme ja suunnittelemme siis iiiiihaan vähän malliohjeen tuunaamista :) Mitenhän vielä sen punaviinin saisi siihen muffinsin kaveriksi? ;)

Tein eilen perinteisesti eväät töihin, mutta nyt eväät olivat hieman erinäköiset. Vihreää ei juurikaan ollut ja leipää aivan jumalattomasti! Järkytyin oikeasti, kun näin, mitä se ohjeen mukainen grammamäärä oikeasti vastaa:

kokonaista patonkia!

Vähän kyllä naurattaa, että miten tuon määrän saa alas. Mutta kai se on nyt nautittava, että saa pitkästä aikaa syödä muutakin kuin parsakaalia, eikä valitettava määristä.

Mutta siis töiden jälkeen suuntaamme ilmeisestikin Arnoldsiin, sillä ei nyt ole tullut muitakaan hyviä muffinsipaikkoja mieleen.. Itse himoitsen Arnoldsin tuplasuklaamuffinsia, jossa on herkullinen vaalea kuorrute päällä. Uulalaa!

Illalla/huomenna lupaan vihdoin laittaa tänne jonkinnäköisiä dieetin tuloksia, kun eilen aamulla leikin tuon mittanauhan kanssa.. Totean jo nyt kuitenkin, että

2 kg.

on lähtenyt poies.