The Mole: Tähän touhuun rupeaa kyllä jo aika hyvin tottumaan, eväiden tekokin on jo ihan arkipäivää. :) Rupean muutenkin olemaan jo aika nokkela näissä ruoissa ja niistä saa oikeasti aika hyviä, kun edes vähän jaksaa nähdä vaivaa! Eilen söin lounaalla herkullista katkarapu-chili-limepastaa (josta The Frog taisi varastaa idean tälle päivälle;)) ja päivälliseksi tein "jauhelihapötköjä" uunissa foliolla peitettyinä. Okei, ei kuulosta ehkä herkulliselta, mutta oli oikeasti kätevä tapa valmistaa jauhelihaa. :) Tänään on lounaalla The Frogin vinkistä kukkakaalista tehtyä muusia, tosin itse laitoin sekä perunat että kukkakaalit sekaisin ja maustoin suolalla, kurkumalla ja cayennepippurilla. Saa nähdä, miltä maistuu!

Treenit sujuu ihan jees ja kyllähän niissä hiki tulee, mutta jotenkin en silti saa samanlaisia tehoja irti kuin vaikkapa ohjatulla ryhmäliikuntatunnilla. Mutta kyllähän nekin siitä viikko viikolta vielä vaikeutuu.. Liikkeet sentään jo rupeaa osaamaan ulkoa, ettei tarvitse enää videosta katsoa. Ehkä tarvitsisin vaan jonkun siihen viereen karjumaan, että tekisin oikeasti tehokkaasti ja kunnolla.

Ensi lauantaina olisi taas juhlat tiedossa, voisi kyllä mennä vesilinjalla tällä kertaa (ainakin yritys on kova). Viime lauantaina tuli tosiaan vähän rikottua dieettiä ja syötyä kaikenlaista ja juotua alkoholia ja pakko kyllä sanoa, että oli aika turvonnut ja ikävä olo sen jälkeen. Dieetin aikana olo on ollut paljon kevyempi ja parempi muutenkin.