The Mole: Huh eilen oli kyllä kunnon hikitreeni, tuntuu olevan pitkälti asenteesta kiinni, miten siitä saa tehoja irti. :) Ruokien suhteen on rasittavaa, kun ilmeisesti aika monen ruoka-aineen voi korvata jollain muulla kuin mitä ohjeessa lukee, mutta kuitenkin määrät saattavat olla erilaisia eikä niitä sitten itse osaa laskea/suhteuttaa toisiinsa saati sitten muista, minkä voi korvata milläkin. Menee pieni pää aivan pyörälle.

Eilen sain päivällä omasta mielestäni loistoidean: Ostan kaupasta tuoreita mansikoita (kerrottakoon, että rakastan mansikoita ja ostan kesällä niitä lähes joka päivä tai ainakin viikoittain) seuraavalle päivälle välipalaksi. Noh, arvatkaa vaan, muistinko, että en saa tänään lepopäivän takia edes syödä niitä. Toivottavasti eivät ehdi mennä huonoksi.. Eihän nyt herran jestas parissa mansikassa edes ole varmaan yhtään kaloreita! :D Kyllä mulla on siis suuret ongelmat. ;)

Tänään lounaaksi kanapastaa. Nam! Sitten mie kyllä aivan varmasti romahan, jos/kun pasta viedään menusta kokonaan pois. Täytyy siis nauttia vielä, kun voi.

Täällä Officessa tuntuu nyt olevan The Frogin puoleltakin vähän kireähkö päivä? Ei liene kuitenkaan syynä SD, ainakaan vielä. :) Harmi, etten voi aiempaan tapaamme piristää Picnicin tuplasuklaamuffinsilla!