The Frog:

Taas takaisin dieetin tähtihetkissä; tein tänään lounaaksi niiiiiin hyvää feta-pinaattipastaa!

dinner-normal.jpg

Tämä on sarjassa niitä ruokia, jotka pääsevät varmuudella osaksi sd:n jälkeistä elämää. Oli maailman helpoin tehdä ja todella hyvänmakuista. Tätä voisi tarjota joskus jopa tyttöjen iltojen etkoilla, valkkaria kyytipojaksi ja se on siinä :)

Voipi tosin olla, että seuraavaan tyttöjen iltaa menee vielä hetki. SD on sujunut niin hyvin ja vastannut odotuksia, että mitä suurimmalla todennäköisyydellä jatkan tästä sd extraan. Näiden välissä on viikon tauko, mutta silloinkaan ei tee mieli "sekoilla". Jotenkin... ei vaan tee mieli.

Eilinen tankkauspäiväkin oli vähän niin ja näin. Okei myönnetään, hedelmäsalaatin syöminen on HUIKEETA (the Molen mielestä taisi olla vähän liiankin kova nautinto mulla :D), mutta muuten en saanut ihan kauheita kicksejä. Patonki ei mennyt alas juuri ollenkaan, pizza ja muffinssi oli ihan hyviä, mutta ilmankin olisi siis pärjännyt. En olisi oikeasti millään uskonut, että ikinä sanoisin jotain tällaista. Jatkan siis hyvällä sykkeellä dieettiä eteenpäin, vaikka kokkailu ja jatkuva hyrskynmyrsky keittiössä tökkiikin välillä ihan sikana.

Myös urheilun jatkaminen tuntuu ainakin toistaiseksi kivalta ajatukselta. Tänään on edessä vielä alakropan treeni. Teen sen pitkästä aikaa ilman miehen valvovaa silmää/seuraa, kun tuo livahti kalareissuun. Saas nähdä paljonko lintsaan ;) Aamuaerobinen sujui tänään hauskasti sateesta huolimatta, kun eräs ystävä-herrasmies tuli ihan kotiovelta hakemaan tuliterällä urheiluautolla. Suunnattiin märkään ja jäiseen Seurasaareen reippailemaan/liukastelemaan. Nii, kunnon kaupunkilaiset ajavat autolla kävelylle :D