The Mog:

Tosiaan, meidän Officea vastapäätä on Picnic. Ennen dieettiä haettiin sieltä aika usein muffinsseja iloon ja suruun. Meillä oli myös tapana käyttää suhteettoman paljon aikaa siihen, että suostuteltiin vuorotellen toisiamme käväisemään Picnicissä. Suostuttelu (tai kiristys tai pakottaminen) tapahtui aina lauseella fetch me a muffin! That's all (Paholainen pukeutuu Pradaan-Mirandan aksentilla).

Tästä johdannosta päästäänkin huomiseen tankkauspäivään. Iltapalaherkkuna on malliohjelman mukaan jäde ja hillo. Mainitut elintarvikkeet ei oikein ole meidän juttu. Joten omavaltaisesti ja kapinallisesti (ja lauantaina katuen) päätettiin korvata ne muffinssilla. Mumsmums. Tiedetään, että ei ole sama asia, mutta ei välitetä :D Nyt ollaan kuumeisesti pohdittu mistä saa Helsingin parhaat muffinssit. Jos jollakulla on tietoa, niin vinkatkaa. Tällä hetkellä kärkisijaa pitää Arnolds, jonne suuntaamme huomenna töiden jälkeen.

The Mole keksi loistavan idean huomiseksi illalliseksi; vain ihan vähän tuunaamalla malliohjetta saadaan aikaiseksi pizza!! Oijoi. Vähän mozzaa ja tuoretta basilikaa ja ja ja.

Meillä on ihan yhteneväiset suunnitelmat huomiselle alkuillalle; pizzaa ja muffinsia ja kaikki valmiiksi Salkkareihin mennessä (niin, ollaan siis täysverisiä Salkkarifaneja). Niin kiva ilta tiedossa :)

Eikä päivästäkään hassumpi tule, saadaan puputtaa muun muassa patonkia. Ja hedelmiä, joita ainakin The Frog on kaivannut milteinpä enemmän kuin suklaata.

muffin-normal.jpg

Kuva: http://www.123rf.com/photo_10047955_chocolate-muffin.html

Älkää kysykö miksi, mutta meidän huomisen teemana on KOVA NAUTINTO <3

Ok, tämä postaus kuulostaa vähän syömishäiriöiseltä. Puolustaudutaan kuitenkin sillä, että neljä viikkoa kurinalaista elämää saa tällaista etukäteisiloa aikaan ;)