The Mole: Eilen oli kyllä jostain syystä todella väsynyt päivä, en tiedä, johtuiko SD:stä vai jostain muusta, mutta väsytti, ärsytti ja pääkin tuli kipeäksi. Ehkä tuo kiukkuinen the Frog onnistui tartuttamaan eilisen huonon tuulensa minuunkin. MUTTA: tänään olemme molemmat täällä töissä hyvällä tuulella (The Frog ehkä vähän liiankin Miss Sunshine), vaikka pieni annoskateus iski, kun oma lounas oli The Frogin lounaaseen verrattuna suoraan sanottuna aika kuiva ja huono, kun en jaksanut eilen yhtään panostaa siihen. Mutta selkeäksi SD:n voittajaruoaksi on ainakin toistaiseksi paljastunut (kröhöm minun keksimä) katkarapu-lime-chili-valkosipulipasta. Delicious! :)

Tänään tuli taas uudet ruokaohjeet ensi viikolle ja samoin treeniohjeet. Treeniohjeet pysyvät muuten samoina, mutta toistoja tulee lisää. Eli ei paha. Ruokaohjeisiinkaan ei toistaiseksi vielä tullut kummoisia muutoksia eikä onneksi pastaa viety vielä pois listalta. Huh!

Puhuttiin tuossa the Frogin kanssa, että minun pitäisi yrittää tässä SD:n myötä muuttua iloisemmaksi ja positiivisemmaksi ihmiseksi. En siis mikään mököttäjä luonteeltani ole, mutta pitäisi kuulemma enemmän riehaantua ja iloita pienistä jutuista. Katsotaan, onnistuuko asennemuutos ;) Lisäksi, kuten tuolla jo aiemmin mainittiin, niin nyt on semmoinen fiilis, että tekisi koko ajan mieli SD:n ohella hoitaa muutenkin itseään ja hankkia kaikkia kivoja kauneudenhoitotuotteita, kun nyt ei voi siihen punaviiniin ja suklaaseenkaan nojautua mieltä piristääkseen. Ainakin joku hyvä kasvonaamio olisi kiva hankkia, ja hmm.. jotain muuta, en vaan tiedä, mitä. Jos oikein villille päälle satun, niin voisi jopa tuhlata rahaa johonkin kauneushoitolaan. Tätä voi puolustella sillä, että rahaa säästyy, kun ei käytä alkoholia tai osta herkkuja. Vaikka kyllähän toki ne kasat parsa- ja kukkakaaliakin maksaa..