The Mole: Noniin kohta melkein kaksi päivää selvitty SD:stä ja ei nyt ainakaan vielä tuota vaikeuksia. Mutta vielä menee ehkä alkuhuuman piikkiin tämä onnistuminen: tässä vaiheessa kun vielä jaksaa joten kuten innoissaan ja huumorin avulla punnita ruokia ja rakennella eväitä. En sitten tiedä, rupeaako jossain vaiheessa kyllästyttämään ja alkaa lipsumaan helpommin. Tosin tässäkin auttaa varmasti se, että tietääkseni ruokavalio muuttuu viikoittain, niin ei ehkä ehdi kyllästymään niin nopeasti. 

Nyt on siis takana kaksi ensimmäistä kotitreeniä, jotka mielestäni olivat sen verran yksinkertaisia, että ne pystyy opettelemaan videon avulla. Ensimmäisessä treenissä en saanut mielestäni riittävästi tehoja irti, kun en ole tottunut kotona treenaamaan ja ei myöskään ollut peiliä, josta olisi voinut katsoa, tekeekö liikkeet oikein. Oman haasteensa juttuun toi se, että videolla liikkeet näytettin melko nopeasti ja koko ajan piti painaa pausea. Noh, toisena treenipäivänä ensimmäisestä treenipäivästä viisastuneena keksin mennä kapeahkoon eteiseemme peilin eteen treenaamaan. Täytyy sanoa, että huomattavasti helpompaa oli.

Joudun valitettavasti ensi lauantaina vähän huijaamaan ja syömään sitä, mitä on tarjolla. Ja kyllä sitä varmaan pari lasillista viiniäkin "joutuu" ottamaan. :D Noh, tiesin tämän ryhtyessäni SD:hen ja sanoinkin The Frogille, että voin aloittaa hänen kanssaan dieetin, mutta tuona kyseisenä lauantaina joudun tekemään poikkeuksen ruokavalioon. Mutta aina voin puolustella asiaa itselleni sillä, että minulla ei varsinaisesti ole sen suurempaa laihtumistavoitetta, joten pieni lipsahdus sallittakoon. ;)