The Mole: Huhhelishuu tänään on kyllä ollut todella pitkä ja väsynyt päivä (päiväni voisi tiivistää kahteen sanaan: "holy cow"). Asialla ei ole mitään tekemistä SD:n kanssa, mutta kunhan avauduin muuten vaan. Onneksi tänään on treenien suhteen lepopäivä eli saa ottaa ihan rauhassa illan ja mennä ajoissa nukkumaan. :) Saatiin taas ruokaohjeet ensi viikolle ja ensi viikollehan sisältyy myös ns. tankkauspäivä, jolloin saa syödä hieman vapaammin ja enemmän. En oikein voi tarkkaa tankkauspäivän menua ilmoittaa johtuen Fitfarmin oikeuksista, mutta paljastettakoon sen verran, että pääsen syömään vaaleaa leipää ja jäätelöäkin :) Nam nam! 

Tänään yritin keksiä vähän jotain erilaista päivälliseksi, joten päädyin "sosekeittoon". Näyttää hyvin epäilyttävältä, mutta oli oikeasti aika hyvää ja sai helposti parsakaalit ja kukkakaalit tällä tavalla syötyä :) Viikonloppuna olisi tarkoitus kehitellä jotain uusia ruokia taas. 

B63830F9-9CEB-4189-A78D-E9646834F794-nor

Oon tässä miettinyt paljon, millainenhan SD:n jälkeinen elämä tulee olemaan ja miten pysyn ruodussa. Tietenkään ruokavalio tämän kuuden viikon jälkeen ei tule olemaan näin tiukka kuin nyt, mutta jotain hyviä tapoja sieltä voisi yrittää poimia, mm. 

- säännöllinen ateriarytmi eli syön tasaisin väliajoin eikä seuraava ateria saa venyä liian myöhäiseksi

- vihannesten lisääminen ja myös esim. kukkakaalin syömisen jatkaminen

- ravitseva välipala

- annoskokojen pienentäminen

- aamupalan syöminen kotona ennen töihin lähtöä

- herkuttelupäivä, ettei tulisi turhaa napostelua

... Nämä nyt on vaan tämmöisiä yleisiä asioita, mitä tullut mieleen, mutta varmaan myöhemmin dieetin edetessä hahmottuu itsellekin paremmin, miten sitä oikeasti kannattaisi yrittää jatkaa tämän jälkeen. :)