The Mole: Noniin, tästä se nyt siis alkaa! Aloitin päiväni heräämällä 5.45 ja lähtemällä virkistävälle aamulenkille, jonka jälkeen täyttävä aamupala. Olen aina ollut melko huono syömään aamupalaa, joten sain oikein tehdä töitä, että jaksoin tuon aamiaisen syödä. Sen verran iso annos oli. :)

Eilen illalla tein valmiiksi lounaan ja välipalan töihin. Ei tuo ruokien punnitseminen nyt ainakaan vielä tuntunut kovin vaikealta/rasittavalta, lähinnä oli jopa hauska nähdä, minkälaista määrää tietty grammamäärä vastaa. Uskoisin kyllä, että ensimmäisen viikon jälkeen ruokien laittaminen ja punnitseminen rupeaa olemaan enemmänkin jo rutiinia.

Töiden jälkeen vuorossa on lihaskunto-osuus, jota varten ostin perjantaina painotkin (3 kg). Pari ensimmäistä treeniä täytyy varmaan tehdä niin, että samalla katselee ohjeita treenivideolta mutta eiköhän liikkeet opi sen verran nopeasti, että jatkossa pärjää ilman videonkin apua. Videolta voi sitten ehkä myöhemin tarkistaa lähinnä hankalat liikkeet, ettei tule tehtyä väärin.

Näillä ajatuksilla nyt siis eteenpäin.

P.S. Ei kannata sekoittaa etukäteen illalla maitorahkaa ja banaaniviipaleita rasiaan, ei näyttänyt kauniilta. :D