The Mole: Kuten varmaan ensimmäisestä viestistä kävi ilmi, itse liityin Fitfarmin superdieettiin ihanan säkenöivän työkaverini pienellä painostuksella. Vaikka koko superdieetti ei vielä ole edes alkanut, uskallan melkeinpä sanoa, etten kadu tätä päätöstä. Itselläni tavoitteena ei niinkään varsinaisesti ole kilojen karsiminen (toki jos pari häviää, niin ei tuo haittaakaan), mutta lähinnä olisi mukavaa parantaa lihaskuntoa, saada yleinen hyvä olo ja muutenkin terveelliset elämäntavat. 

Tänään siis saimme Fitfarmin ruokavalio- ja treeniohjeet. Olin etukäteen hieman jännittänyt monimutkaisia kunto-ohjeita vaikeilla laitteilla, mutta treeniohjelma näytti kyllä ihan toteutuskelpoiselta. Ruokavaliokin vaikutti oikein hyvältä, joskin ruokien tarkka punnitseminen tuntuu hieman työläältä. Mutta kaipa siihenkin tottuu. Koska itse olen suuri pastasyöppö, pahin ongelma lienee erilaisten ihanien pastakastikkeiden väliin jättäminen. Ja tietysti punaviinin nauttiminen perjantaina tv:tä katsellessa taitaa nyt kuudeksi viikoksi jäädä väliin...

Itse kävin tuossa jo töiden jälkeen ostamassa dieetissä tarvittavia erilaisia "mömmöjä" ja viikonlopun aikana tarkoitus olisi ostaa uusia eväsrasioita töihin ja sekä tietysti hoitaa jääkaappi täyteen erilaisia terveellisiä ruokia ja aineksia. 

Tämmöisiä ajatuksia nyt siis tähän hätään, saa nähdä, miten maanantaina homma lähtee käyntiin. :)