The Frog:

Tässäpä tulee teille kaikkien aikojen kiusaus;

pulla-normal.jpg

Käytiin eilen Anoppilassa ja laskiaissunnuntai kun oli, niin Anoppi oli leiponut pullia, jotka sitten täytettiin. Pöydässä oli neljää (sic!) eri hilloa ja iso kulho kermavaahtoa. Sorruin syömään, mutta siitä olen ylpeä, että söin vain puolikkaan pullan :) Muutenkin reissu sujui dieetin suhteen ok. Söin omia vihreitäni ja dieettiin kuuluvan määrän herkullista sisäfilettä. Alkukeittoa otin näön vuoksi muutaman lusikallisen. Kohotimme aluksi myös juhlamaljat (kihlojen ja miehen siskon synttäreiden vuoksi) ja otin skumppaa noin kaksi ruokalusikallista, ei paha :D

Myös lauantaina törmäsin kiusaukseen ihan kotioloissa. Mies laittoi ruoaksi peruseinesspydäriä. Valmistin siinä samalla omaa safkaa ja nälissäni kun olin, niin kinusin ja sain pienen maistiaisen tuota mättöä. Ihan oikeesti, kertoo jotain siitä, kuinka vaikeita viime ajat ovat dieetin kannalta olleet, kun einespyttis on taivas.

pyttipannu-normal.jpg

Kuten näkyy, määrä ei onneksi ollut kovin iso. Pääasiallisesti selätin nälän tällä omalla annoksellani, joka itse asiassa osoittautui aika hyväksi:

kala-normal.jpg

Tässä on siis lime-lohta, kukkakaali-pinaattimuusia ja kurkku-feta"salaattia".

Muutama sana vielä treeneistä. Nyt on vähän paha mieli. Mun polvet on vihoitelleet ihan tosissaan. Ilmeisesti yli 200 variaatiota kyykyistä/alakroppatreeni ei tee hyvää niille. Perjantaina kun tulin salilta, itkin. Harmitti niin paljon polvien oireilu. Eilen pidin täysin urheiluttoman päivän, koska mulle nousi myös kuume/lämpö. Mitään flunssan oireita ei ole, joten mies heitti, että voisikohan olla ylikunto. Mene ja tiedä, mutta toivon niin kovasti, että pääsen tästä taas jaloilleni - kirjaimellisesti.