The Frog: olen 32-vuotias nainen pk-seudulta. Entisen työpaikan vuoden ajan jatkuneen hillittömän stressin, tunnesyömisen, hidastuneen aineenvaihdunnan ja monen miljoonan muun "hyvän" syyn takia on vyötärölle salakavalasti hiipinyt kymmenkunta ylimääräistä kiloa. Kylläpä hätkähdyttää nähdä tuo kirjoitettuna. Niin pikkuhiljaa kilot ovat tosiaan tulleet. Olen joutunut kohtaamaan tilanteen tähän mennessä silmästä silmään lähinnä vain vaatekaupoilla, kun koot ovat kasvaneet, mutta olen aktiivisesti pyrkinyt unohtamaan asian sovituskopista poistuttuani.

Mutta, nyt olen yrittämässä tehdä muutosta tilanteeseen. Olen seurannut ystäväni onnistunutta painonpudotusta ja kiinteytymistä Fitfarmin superdieetillä ja ilmoittauduin mukaan 27.1.2014 alkavaan ryhmään. Sain onnekseni houkuteltua mukaan kollegani The Molen. Kaksin aina kannustavampaa.

Tänään sitten saimme ensimmäisen dieettiviikon treeniohjelmavaihtoehdot ja ruokavaliot. Fiilikset ovat vaihdelleet kauhusta ja epäuskosta innostukseen ja malttamattomaan odotukseen.

Mutta nyt viikonloppuna on vielä lupa sekoilla ja nauttia. Tätä ajatusta onkin hellitty koko tämä viikko; otetaan nyt kun vielä voidaan. Punkkua, aasialaista, mutakakkua, juustoja. mumsmums.

Alun kynnyksellä itsellä on mielessä ainakin seuraavat asiat;

- löytyykö itsekuria noudattaa ohjeita?

- miten selvitä elämään väistämättä kuuluvista notkahduksista ilman tunnesyömistä?

- kuusi viikkoa ilman alkoholia :O

- jos onnistun kuusi viikkoa, miten saada aikaan pysyvä elämäntapamuutos? Ei tietenkään yhtä tiukka kuin sd, mutta terveellinen.

Näillä mietteillä kohti ruokakauppaa ja alkoa tämän viikon motto mielessä; nyt kun vielä voi!