The Mole: Noniin, nyt olisi sitten neljä päivää takana ja aika monta vielä jäljellä. Se on jännä, miten nopeasti tähänkin ruokavalioon tottuu. Ensimmäisenä ja vielä toisenakin päivänä kaikki annokset tuntuivat valtavilta, olo oli täysi ja tuntui, että pitää koko ajan olla syömässä, mutta nyt keskiviikkona ja tänään on ehtinyt jopa tulla nälkäkin. Tuon ateriarytmin noudattaminen on tosin mielestäni haastavaa. Mikäli siis on jokin pienikin meno töiden jälkeen, niin joutuu enemmän miettimään, miten ajoittaa päivällisen ja iltapalan, ettei tule liian pitkää taukoa syömisestä. Sen takia tämä dieetti onkin syytä aloittaa tilanteessa, jossa elämä on jotenkuten tasapainossa ja muutenkin on melkoinen säännöllinen päivärytmi. Muuten menee aika vaikeaksi. :) 

Tälle viikolle liikuntaa on ehtinyt kertyä 6: kolme aerobista ja kolme kotitreeniä. Tänään treenatessa alkoi tuntua siltä, että muistaa liikkeet jo aika hyvin, joten kohta voi ehkä luopua sen videon katselemisesta samalla. Kotitreeni on mielestäni toimiva valinta suhteessa saliin, sillä 1) liikkeet voi tehdä rauhassa kaukana muiden katseilta 2) samalla voi katsoa tietokoneelta videota 3) ei tarvitse lähteä ulos pakkaseen ja 4) ei tarvitse kummoisia välineitä. Itselle ainakin tämä on siis huomattavasti helpompaa näin. :) 

Uusia ruokareseptejä pitäisi keksiä, koska nuo samat pöperöt rupeaa vähän ehkä pikku hiljaa tökkimään. Toisaalta, kun joutuu joka ilta kokkaamaan päivällisen ja vielä lounaan seuraavalle päivälle, ei sitä mitään kovin monimutkaisia ruokia jaksa väsätä. Mutta siitä olen iloinen, että tuorepasta kuuluu sallittujen listalle. Teinkin tänään treenin jälkeen päivällisen tuorepastasta ja kanasta, hyvää oli!