The Frog:

Otsikko on PmmP:tä ja voisi sanoa, että se on The Mogin themesong. Ainakin tällä hetkellä.

Voisin tähän alkuun siteerata taas hiukan Raunoa;

Aah, mustaa kahvia. Mustaa päivää vaan, ottakaa mustat tuolit ja istukaa mustat perseenne alas. Nostetaan vähän mustia verhoja, niin että musta aurinko pääsee sisään.

Tosiaan, Officen jääkaapissa säilyttämämme rasvaton maito on mennyt vanhaksi ja piti juoda kahvi mustana. Kriisi? No kiitos kysymästä, kyllä on tällaisen viikon päätteeksi.

Viikko on tosiaan ollut raskas. Hiilareiden/ylipäätään ruokamäärän väheneminen vaikuttaa kai ihan tosissaan :( Mä voisin vaan nukkua, nukkua ja nukkua. Treeneistäkin on jotenkin paras puhti poissa. Masentaa ajatuskin, että ensi viikolla hiilareita ei ole ollenkaan !!

Mies on ollut kipeä muutaman päivän ja itselläkin on koko ajan sellainen tunne, että tulen kipeäksi. Meidän yleensä niin kaunis koti on kuin kaatopaikka, kun kumpikaan ei jaksa tehdä mitään. Tulppaanit kuolee maljakoihin, likaisia vaatteita ja astioita on joka paikassa ja valkoinen sohva on pölystä harmaa. Ilahduin ihan tosissani, kun mies aamulla tyhjensi tiskikoneen, ne arjen pienet onnen hetket <3

Huomenna täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja siivota. Ostaa ehkä uusia tulppaaneja ja laittaa hyvää ruokaa näistä aineksista mitä on. Se, että viikonloppu on edessä ja tietää lepoa, auttaa ehkä jaksamaan vielä tämän päivän.

Väsynein fiiliksin.