The Mole: Elikkä lupaamani dieetin tulokset tähän mennessä: 

- reisistä - 2 cm

- vyötäröstä - 5 cm

- vatsasta - 2 cm

- lantiosta - 3 cm

Ja kilojahan oli karissut 2. :) Edelleenkään se laihduttaminen ei ole päätarkoitukseni, vaan kiinteytyminen, lihaskunnon kehittäminen ja parempien elämäntapojen omaksuminen. Tämän takia onkin parempi tuijotella enemmän noita mittanauhan tuloksia, tosin nekin on suuntaa-antavia, kun tyhmänä en enää muista, mistä kohtaa tarkalleen alkumitat otin.

Nyt on sitten tankkauspäivä takanapäin ja takaisin parsa- ja kukkakaalien pariin :D Itselläni tankkauspäivä meni hienosti, monet ovat tankkauspäivän jälkeen puhuneet, että on tullut hirveän huono olo, mutta itse taisin onneksi sen välttää. Kaikki ruoka meni hyvin alas ja pizzaa ja suklaamuffinsia (varsinkin suklaamuffinsia, joka löytyikin Arnoldssin sijaan Starbucksista) syödessäni olin suoraan sanottuna aivan taivaassa! Ei voi muuta sanoa kuin, että kova nautinto. ;) Muffinsinautintoni ohessa mietin, että oikeasti on pakko ruveta pitämään dieetin jälkeen kerran viikossa herkkupäivää, sillä silloin siitä oikeasti saa sen suurimman ilon kuin, jos napostelisi aina, kun huvittaa. 

                                           IMG_1136-normal.jpg

Noh mutta nyt on unohdettavat muffinsit ja pizzat tosiaan taas hetkeksi ja jatkettava sinnikkäästi vielä KAKSI VIIKKOA. We can do this!