The Frog: puolitoista päivää takana. Hyvillä fiiliksin - VIELÄ. Ruokaa on ollut riittävästi ja erittäin iso ilo on peruna osana ruokavaliota silloin tällöin. Rakastan perunaa <3 Eli nälkä ei ole juurikaan ollut, mutta on tässä kokkaamisessa, kaupassakäynnissä ja eväiden askartelussa hommansa. Varsinkin tänään, kun piti ottaa kahdet kunnon eväät duuniin, koska menen töiden jälkeen siskon kanssa Ikeaan :) 

Noista sosiaalisista jutuista muuten.. Ensin olin ajatellut, että en sovi tähän kuuden viikon pätkään juurikaan menoja, ettei tule mitään houkutuksia. Nyt huomaan kuitenkin sopineeni usemmatkin lenkkitreffit ja yhden ystävän luo uskallan jopa kylään, koska tiedän, että hän SD:n läpikäyneenä ymmärtää, että voin ottaa vain kahvia :D  Oikeesti tosi kiva kun on tiedossa tapaamisia ilman herkuttelua ja viiniä.

Treenaaminen on ollut vähän haastavampaa. Aamulenkit ovat sujuneet, mutta tämä pakkanen meinaa tehdä hulluksi. Vaikka kuinka kerrospukeutuu, niin vähintään naama on jäässä. Ja lihastreenissä on muutamia sellaisia liikkeitä, että tekisi mieli itkeä. No mutta, ei kipuu ei hyötyy. Haha, pääsinpäs sanomaan tuon ;)